2013. augusztus 31., szombat

Ünneplő ruhám (avagy hogyan öltözzünk fel az ünnepekkor?)

  Ünneplő?Iskolai? Munkahelyi?  Mindegy! 

Ha a divatosan és stílusosan választod meg az öltözködésedet mindegy ,hogy hova veszed fel! 

A jelszó: Mindig nézzünk ki jól ! 

A mostani egyértelmű,bármelyik valamirevaló ruhaboltba bemegyünk meglátunk egy ujjatlan blúzt. Ebből egyszerűen tudunk következtetni ,hogy az ujjatlan blúzt mindenki a divatvilágából csak támogatja tehát ez most TRENDI!  :)  

A lényeg: Ujjatlan legyen , nem baj ha kicsit lötyög rajtad, tűrd be a szoknyába nem jó ha lelóg , a szoknya legyen tapadós sztreccs anyagú legjobb ha fekete ( azért mert így bármilyen felsőhöz felveheted)! Kiegészítőnek ajánlok gyöngy/bizsugyöngy fülbevalót (ilyen kis kör alakút), és karkötőt vagy órát! 

Itt egy újabb szettem, példa gyanánt . 














Remélem tudtam segíteni:) 

FrAnCi





2013. SZEPTEMBERI TRENDZÓNA

Igen egy újabb hónap újabb cuccokkal új izgi trendekkel!

Vége van a nyárnak
az emberek papucsboltból
pulcsiboltba járnak! :((( - FrAnCi'S FASHION

Ezzel a kis versikémmel hivatalosan is bejelentem , hogy ideje lenne utána nézni mi rejtőzika téli/őszi ruhatárunkba! Nos ha tele is van a szekrény nem árt beszerezni  egy-két új cuccot!

Itt vannak a kitalált témáim a szeptemberi cikkeimhez:

-Ünneplő ruhám (avagy hogyan öltözzünk az ünnepekkor?)

-Jack Daniel's póló (aktuális őrület)

-Abercrombie&Fitch (topbrand )

-Körmök (legextrémebbtől a mindennapig)

Tetszenek az ötleteim= +1. Van még ötleted=megjegyzés !

Nagyon kellemes őszt kívánok neketek!

FrAnCi

2013. augusztus 21., szerda

Maxiszoknyák!

Hű ez aztán az isteni találmány! Ebben a szoknyában rengeteg a variáció és a kreativitás rejlik.
Feldobhatjuk egy övvel fölvehetünk szinte bármelyik pólónkat fölvehetjük hozzá bármelyik felsőnket ! :)
Ezt a kis-összeállítást azért csináltam ,hogy bemutathassam mennyi stílusú póló illik ehhez a gyönyörű szoknyához.











A másik képen pedig láthatjátok a kifutón ,hogy ez a szoknya mennyire lélegzetelállítóan mutat, és szépen kiemeli az alkunkat akkor is ha az éppen nem világbajnok ;).





Fedezd fel a SAJÁT MAXISZOKNYA STÍLUSODAT!

Sok sikert!




FrAnCi



Igen vagy nem ?

Szeretnétek tőlem videókat ?Ha igen írd meg megjegyzésben :) !

2013. augusztus 13., kedd

Audrey Hepburn cicaszemei!

Annyira szép!!! Nem könnyű nagyon szépen megcsinálni ,de mindenki megtudja tanulni nem nagy szám. Miért jó ez a smink, itt vannak az érvek !
1. Természetesen szép.
2. Divatos.
3. Nem kell hozzá sok smink és festék.
4. Nőies.
5.Nem kell hozzá nagy tehetség.

Itt van egy újabb kis szettem.

Mit szeretnétek miről adjak nektek tippeket? Mi legyen több divat,smink,vagy frizura? Kommenteljetek nekem :) .

FrAnCi

2013. augusztus 11., vasárnap

photoflower

photoflower

Forever 21
forever21.com

Forever 21
forever21.com

A retró trendi!

Mindannyian tudjuk , hogy a retró mostanában hódít . Annyi mindent tudnék sorolni vegyük például a maxi szoknyákat vagy Audrey Hepburn cicaszemeit!Igen én is szívesen elfogadnám Merylin Monroe báját,és stílusát. Ha szerinted a retró csakis régimódi és rossz cuccokat jelent a felfogásod igen felszínes , mert ha jobban megnézzük a retró a régi ruhák a mostani ruhák alapjai. Az egyik ember a világon akit nagyon tisztelek az Coco Chanel , élete kockáztatásával is , de megteremtette megálmodta az újszerű ruhákat . Nagyon nehéz élete volt , és  szereleme elvesztése ellenére megcsinálta tovább tovább előre és előre a végtelenbe.  Talán azt is neki köszönhetjük ,hogy most nem viktoriánus ruhákban járunk ,hogy létezik a farmer és a nők is nadrágot hordhatnak! Igen ez  a retró a 60,70 és 80-as évek nagy dolgai. Imádom őket a retró a szabadság a hippi korszak a batikolás a szakadt farmer meg minden .Minden itt dőlt el! Mostanában lelkesen szerkesztek ruha összeállításokat és ha szeretnétek szívesen megosztanék párat :)

Ha tetszik valami jelezzétek egy +1-el oks?

Köszi!
ui:Coco nem a 60-80-as években élt hanem előbb. 


FrAnCi

Retro is my life

Retro is my life



Eyedoll
yoox.com


Short shorts
delias.com


Carvela kurt geiger
$155 - harrods.com


Converse shoes
southmoonunder.com


2013. augusztus 8., csütörtök

FrAnCi'S FASHION!

Sziasztok Lányok és Fiúk!

Nagyon sokat jelentene ha rákattintanátok a blogomra és olvasgatnátok egy kicsit. Ha tetszik gyere vissza és olvasd el a legfrissebb posztokat is. Ha esetleg van valami konkrét véleményed nyugodtan kommentálj, nagyon várom az üzeneteket.

Jó szórakozást az oldalamon !

FrAnCi :D




2013. augusztus 6., kedd

Szekegecsek korszaka!

A punkok kedvenc kiegészítője a szegecsek. Ez alap. Bár mivel nem vagyok punk ez eddig nem érdekelt. Mostanában minden üzletben bele botlok valami olyan darabba amin van egy szúrós kis szegecs.Karkötőn, pólón,cipőn amit csak akarsz!
Szerintem a ezek a szegecsek jól néznek ki! A youtubon keresgéltem DIY szegecses videòkat , hogy megmutathassam nektek .  Ez volt a legjobb . http://www.youtube.com/watch?v=ih_D8217lzY&feature=youtube_gdata_player .

Sok sikert a szegecsekhez!

ui.: Vigyázz nehogy valakiben kárt tegyél (pl. beleül a szegecsekbe)
;)

FrAnCi

2013. augusztus 5., hétfő

Az órák hatalma

Manapság rengeteg emberen láthatunk hatalmas óra csodákat,még akkor is ha az éppen nem a legelőnyösebb az illetőnek.  Sajnos a legtöbb óra drága ès 20000 Ft körül vannak. Én amint megbizonyosodtam abban ,hogy most tényleg egy jó dolog .Az első adandó vásárláskor beszereztem egy példányt. Megnéztem az összes boltot és végül a C&A-ban megtaláltam a befutó darabot ami 2000-3000 Ft között volt mégis szép és nagy. De ezen a héten például az Invázióban láttam egy gyönyörűsèget amely szinte tökéletes másolata az Ice Watch nevű óragyártó cégnek.

Ha tetszik a blogom ajálnd másoknak is!

Köszönöm:)

Franci

Az augusztusi trendzóna !

Mostanában nagy örömmel hallom,hogy a magyar minták (kalocsai például) nagyon is divatosak. Ezt Valentino is észrevette (itt az életrajza ha valakit érdekel :http://www.divatportal.hu/valentino-garavani.html)
és az ő hangjának nagy súlya van a divatvilágban. Az augusztusi kollekciójában is egy ilyen ruhát mutatott be egyszóval ez igen mutatós ruha.
-------------------> ez az a ruha! :) 



Sok helyen találhatunk hasonló ruhákat és pólókat is.  Ha egy kicsit körülnézünk a boltokban biztos ,hogy rábukkanunk egykét csodás darabra.  Úgyhogy nem ruhatár a ruhatár ha nincs hasonlód. 


Sok sikert! 


Fashion brands

Fashion brands

Martin grant
boutique1.com

Coast formal skirt
$175 - coast-stores.com

Az oldal lényege...:)

A divat jó dolog de trendi divat drága. Emberek képesek százezer forintokat költeni ruhákra ,táskákra cipőkre,kiegészítőkre. Akinek viszont viszont nincs kerete arra,hogy megvegye a legújabb Chanel kollekciót,nos ezeknek az embereknek írodik ez a blog . Nekem például van egy érzésem ha látok egy ruhát ,hogy nekem ez túl drága. Ez nem azt mondja ,hogy fukar vagyok,ez csupán a józan ész. Bár bevallom én is szívesen villognék a márkás cuccokkal és vonulnék úgy az utcán mint egy modell.  Kicsit elkaladoztam úgyhogy bele vágok a közepébe  . Mi ennek az oldalnak a lényege? A legújabb divatok átgondolva egyszerűsítve. Divattippek , sminktippek ,hírek a legújabb akciókról. 
Készen álltok a divatra? Mert én igen gyere és megmutatom! 


Köszike!